Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Hollanda Taraftarlar, Kazım'a sevgi selinde bulundu - Futbol Haberleri

        Bursaspor'dan kiralık olarak gittiği Feyenoord'da geleceğinin ne olacağı merakla beklenen Colin Kazım için taraftar yönetime mesajını gönderdi. Sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı tartışma konusu olan 28 yaşındaki futbolcuya, Hollandalı taraftarlardan büyük destek geldi.

        Voetbal Primeur internet sitesinde gerçekleştirilen ankete katılan futbolseverler ezici bir üstünlükle oyuncunun yoluna takımında devam etmesi yönünde görüş bildirdiler. Katılımcıların yüzde 88'i 'Kazım Feyenoord'da devam etmeli' derken, sadece yüzde 12'lik bir bölüm olumsuz yanıt verdi. Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın Feyenoord'a gelip gelmemesi yönündeki soruya geçtiğimiz haftalarda taraftarlar ancak yüzde 70'lerde bir oranla olumlu cevap vermişlerdi.

        'ÖLENE KADAR FEYENOORDLUYUM'

        Öte yandan Colin Kazım kulübün resmi televizyonuna yaptığı konuşmada, Hollanda'da bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. Kazım, "Gelecek benim için ne getirecek bilmiyorum. Yeni bir kontrat mı yoksa değil mi?... Burada da kalsam, gitsem de Feyenoord daima kalbimde kalacak. Nereye gidersem gideyim ölene kadar Feyenoordluyum. Buradan giden oyuncular burayı özlüyor. Kuyt aslında Dubai ve ABD gibi daha sakin rotaları da tercih edebilirdi. Ancak o da burayı özledi o yüzden geri dönüyor" dedi.

        (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ