Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen karşılaşmanın ardından konuştuKasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen karşılaşmanın ardından konuştu - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR

        Önder Özen yönetiminde ilk maçına çıkan Kasımpaşa evinde Beşiktaş'a 5-1 mağlup oldu. Teknik direktör Önder Özen karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda buldunu. "Duygu dalgalanmaları olan bir Kasımpaşa seyrettik" diyen Özen, "Bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz ona bakacağız" ifadelerini kullandı.

        İşte Önder Özen'in açıklamaları:

        "Mevcut bazı sorunlar var. Bir süredir devam eden daha önceki maçlarda da gördüğümüz ve bugün de devam eden bir manzara... Ayrılan ekipten aldığımız raporları doğrular bir maç oldu. Biraz daha kapalı ve biraz sakin olmayı denedik. Kontrollü olalım derken golü çok erken yedik. Beşiktaş çabuk sonuca gidebilen bir takım. Daha çok bitişik oynama çalıştık. Bir anda oyun tarzını değiştiremeyiz. İlk yarı sonuçtan memnun değildim ama oyundan memnundum. Gösterdiklerimizi 3 aşağı 5 yukarı yaptılar. Ancak ikinci devre başlarken skoru bir süre daha 2-1'de tutabilseydik iyi olacaktı. Motta acayip bir gol attı ve sonrasında kırmızı kart geldi. Ardından bilinen kırık dökük Kasımpaşa'yı izledik. Duygu dalgalanmaları yaşayan bir Kasımpaşa seyrettik. Biz bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz ona bakacağız."

        Öte yandan Beşiktaş'ta futbol genel direktörlüğü yapan ve sezon başında bu görevinden ayrılan Önder Özen, Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk kez yedek kulübesinde yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ