Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal, Bursaspor'u Kuyt, Sow ve Webo ile yıkmayı planlıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının en güçlü adaylarından Fenerbahçe, kalan maçları içinde belki de en zor olanını yarın oynayacak. Etkili futboluyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve övgüsünü toplayan Bursaspor’u Kadıköy’de ağırlayacak olan Kanarya, bu maçı da kazanıp bir finali daha kayıpsız atlatmak istiyor. Çaykur Rizespor ve kupadaki Mersin İdman Yurdu maçlarında sene başından beri süregelen gol sorununu çözmüş gibi görünen Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör İsmail Kartal, Bursa maçında da takımından bol gol bekliyor. Bu doğrultuda yine taraftardan tepki görmesi muhtemel Emenike’yi yedek kulübesinde oturtmayı planlayan Kartal, hücum hattında son iki maçta toplam 5 gol atan Kuyt-Webo-Sow üçlüsünü sahaya sürmeyi düşünüyor.

        EGEMEN İÇİN SEFERBERLİK

        Meireles ve Diego’nun sakatlıkları bulunması sebebiyle böylece Alper’i de orta sahada kullanmayı düşünen teknik adam hem canlı hem de hareketli bir takımla Bursaspor’a karşı üstünlük kurma peşinde. Sakat oyuncuların yavaş yavaş iyileşmesiyle teselli bulan Kartal, Egemen’in de maça yetiştirilmesi için talimat verdi. Hücum hattı oldukça etkili oyunculardan oluşan Bursaspor takımını durdurmak için Alves-Egemen ikilisini bu maçta oynatmak isteyen İsmail Kartal oyunculardan maç boyunca konsantrasyonlarını yitirmemelerini ve böyle bir durum halinde Bursa’nın hemen cezayı kesebileceğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ