Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlik yaşandı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin 1-0 mağlup ettiği Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı ve sarı-lacivertli taraftarlar arasında gerginlik oldu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta şeref tribününde bulunan Bölükbaşı ile alt tribünde yer alan taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Araya yöneticiler girerken, iki taraf da güçlükle sakinleştirildi. Bölükbaşı'na küfür ettikleri gerekçesiyle 3 Fenerbahçeli taraftar gözaltına alındı.

        BÖLÜKBAŞI'NDAN BÜYÜK İSYAN!

        Karşılaşma sonrasında konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı isyan etti. Bölükbaşı, "Bana ve oğluma küfür ettiler, şikayetçi oldum. Biz nereye gidiyoruz. Bu şiddeti yöneticiler körüklüyor ve bu işler de hep Fenerbahçe'den çıkıyor. Fenerbahçe'ye bakıyoruz, herkesle ters. Golden iki dakika önce bana küfür ettiler. Önce yönetici arkadaşlarımıza küfür ettiler, Önder Fırat küfür etti, ana avrat küfür ettiler. Kudurmuş gibiydiler, biz misafiriz orada. Polis de görüntüleri kayıt altına aldı, avukatım da yanımdaydı ve şikayetçi oldum. Biz bu hakem Hüseyin Göçek'i istemiyoruz. Fenerbahçe saldırıya uğradı, geçmiş olsuna gittik ve orada bulunan adam bize ana avrat küfür ediyor. Ne oluyor bu Fenerbahçe'ye" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ