Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Recep Bölükbaşı'na cevap geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin 1-0 mağlup ettiği Bursaspor'un başkanı Recep Bölükbaşı ve Sarı-lacivertli taraftarlar arasında gerginlik oldu.

        Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta şeref tribününde bulunan Bölükbaşı ile alt tribünde yer alan taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Araya yöneticiler girerken, iki taraf da güçlükle sakinleştirildi. Edinilen bilgiye göre Sarı-lacivertli 3 taraftar gözaltına alındı.

        Fenerbahçe Asbaşkanı Erhan Türkoğlu’ndan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ya sert tepki.

        Türkoğlu, Bursasporlu futbolcuların sürekli olarak kendini yere atması nedeniyle protokol tribününde homurtular çıktığını belirterek, “Bir baktık Recep Bölükbaşı sandalyenin üstüne çıkmış ailelerimize küfür ediyor. O…Ç…ları diye bağırdı… Deplasmanlarda yediğimiz küfürler yetmiyor artık bir de kendi sahamızda küfür yemeye başladık. Bu küfürler Fenerbahçe TV kameraları ve maçın temsilcisinin önünde oldu. Herkes duydu küfürleri. Başkanımız Aziz Yıldırım’a 60’ar gün ceza veren Federasyon bakalım Recep Bölükbaşı’na ne yapacak. Bu kadar da olmaz. Söylediği küfürleri burada tekrar etmek istemiyorum. Bir başkan böyle küfürler edemez. Çok ayıp şeyler…"

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ