Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Balıkesir'de yapılan stada İlkay Gündoğan'ın adı verilecek - Futbol Haberleri

        Balıkesir’in Dursunbey ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılacak stat için çalışmalar sürüyor. Stat yapımının ardından aynı yerde yapılacak olan tesisler ile ilgili yardımda bulunacak olan Borussia Dortmund'un ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan’ın babası ve menajeri İrfan Gündoğan, Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan ile birlikte sahada incelemelerde bulundu. Stadın konumu ve tesislerin yapılacağı yer ile ilgili Turhan’dan bilgi alan İrfan Gündoğan, saha zemininde yapılan çalışmaları beğeni ile karşıladı.

        İrfan Gündoğan, projede yaklaşık 2-3 yıldır yer izinlerinin alınması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Stat yapımında Dursunbey Belediyespor Kulübü'ne elimizden geldiğince yardımcı olacağız. İlkay, Dursunbey’den, Balıkesir’den, Türkiye’den hiçbir zaman kopmadı" dedi.

        İlkay’ın elinden geldiği kadar bu stada yardımcı olacağını yineleyen İrfan Gündoğan, stat açılışında İlkay’ın maç takvimine göre Dursunbey’e gelebileceğini söyledi.

        Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan da, 3 yıldır süren sürecin sonuna geldiklerini, bu stadın ismini de İlkay Gündoğan koyacaklarını belirtti. Stat açılışında mutlaka İlkay Gündoğan’ı getireceklerini ifade eden Turhan, İlkay’ın programına göre açılış tarihini belirleyeceklerini, İlkay’ı açılışta mutlaka görmek istediklerini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ