Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid ile Atletico Madrid Bernabeu'da karşılaştı - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid deplasmanda Real Madrid'e konuk oldu. Ev sahibi avantajını iyi kullanan Real Madrid maçın büyük bölümünde üstün oynadı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. 31. dakikada Kroos'u düşürerek sarı kart gören milli yıldızımız Arda Turan 72. dakikada ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

        Ancak hakemin bu kararı Atletico Madrid'li oyunculardan ve yedek kulübüsinden büyük tepki gördü. Atletico Madrid'in 10 kişi kalmasıyla daha da yoğunlaşan Real Madrid atakları 87. dakikada meyvesini verdi. Ceza sahasına giren Ronaldo'nun pasına Chicharito topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid maçı 1-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

        Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce Galatasaray formasıyla Bordeaux'a karşı oynadığı maçta rakip oyuncu Jurietti'ye kafa attığı için kırmızı kart görmüştü.

        GOLSÜZ MAÇTA JUVE TURLADI

        Bir diğer çeyrek final maçında 1-0'ın rövanşında Juventus deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Monaco'nun rakibine göre daha baskılı oynadığı maçtan gol sesi çıkmayınca konuk ekip adını yarı finale yazdıran takım oldu.

        Yarı finale yükselen ekipler ise şöyle oluştu; Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid ve Juventus. Yarı final kuraları 24 Nisan 2014 cuma günü TSİ saat 13:00’de İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek. Yarı finalde ilk maçlar 5-6 Mayıs 2015 tarihlerinde, rövanş maçları ise 12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanacak.

        Şampiyonlar Ligi'nde final ise, 6 Haziran 2015 cumartesi akşamı Almanya’nın Berlin şehrindeki Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... AS MONACO - JUVENTUS MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ