Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi UEFA, Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'yı giydiği tişört nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk etti - Futbol Haberleri

        UEFA, Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'yı Disiplin Kurulu'na sevk etti. Guardiola, Bayern Münih'in Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi rövanş maçı öncesindeki basın toplantısında giydiği tişört nedeniyle soruşturma geçirecek.

        Basın toplantısına üzerine "Topo için adalet" yazan tişört giyerek çıkan Guardiola'nın bu hareketi, sportif bir organizasyonu başka amaçla kullanmak sebebiyle UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edildi. Gazeteci Jorge Lopez, Dünya Kupası'nda görev yaptığı sırada trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiş ancak ölümü sonrasında öldürüldüğü iddiaları ortaya çıkmıştı.

        Lionel Messi'nin de yakın arkadaşı olan gazeteci Jorge 'El Topo' Lopez için birçok teknik adam ve oyuncu da mesaj yayınlamıştı. Bayern Münih-Porto maçında hakemin tribüne gönderdiği Porto Teknik Direktörü Julian Lopetegui de soruşturma geçirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ