Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Köksal Güney: Kalan 7 maçta 21 puan almak istiyoruz - Trabzonspor Haberleri

        Güney, Galatasaray galibiyeti sonrası ne ligin ne de hedeflerinin bitmediğini belirterek, "Başarının her zaman devamlılığı olması lazım, taraftarı, camiası bunu bekler. O yüzden Galatasaray galibiyetini büyütmemiz lazım. Kalan 7 maçta 21 puan almak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak için hepsini final havasında oynayacağız" dedi.

        Her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını dile getiren Güney, "Galatasaray galibiyeti, sonuçta bir galibiyettir. Herhangi bir galibiyet gibi bakıyoruz. Biz de büyük bir takımız. Bu sene şampiyonluk hedefinden özellikle ilk yarıda kaybettiğimiz puanlar nedeniyle uzakta kaldık, taraftarımızı üzdük. Amacımız bundan sonra tüm maçlarımızı alarak onların yüzünü güldürmek" diye konuştu.

        "GELECEK İÇİN UMUT VERDİ"

        Güney, ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar aldıklarını, bunun gelecek sezon için umut verdiğini kaydetti.

        Sakatlıklar, cezalı futbolcular sebebiyle kadro istikrarını yeni yakalayabildiklerini vurgulayan Güney, şöyle devam etti:

        "Bunlara hakem hataları da eklenince arzu etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Son haftalarda kadro istikrarını yakalamaya başladık. İkinci yarının en fazla puan toplayan takımlarından biriyiz. Kadro istikrarını koruyabilseydik, sakat cezalı oyuncularımız fazla olmasaydı, bu kadar puan kaybetmezdik. Şimdi zirveye çok daha yakındık. Yine de kadro istikrarını biraz sağladığımızda ikinci yarıda sonuçlar, gelecek adına umut vermiştir. Bu eksikliklerimizi tamamlayarak yeni sezona girersek bu takım çok daha iyi şeyler yapacaktır."

        "KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"

        Güney, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe ile berabere kalıp, Galatasaray'ı da yenerek liderlikten etmelerine ilişkin de şunları kaydetti:

        "Böyle bir görüntü oldu ama bizi gerçekten diğer takımların hangi pozisyonda olduğu, kimin şampiyon olacağı ilgilendirmez. Trabzonspor gibi büyük takımları hiç ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakıyoruz. Centilmence sahada mücadele verip kazanmayı isteriz. Beşiktaş maçı bu doğrultuda bir maç olacak. Beşiktaş maçında da futbolcularımızdan galibiyet bekleyeceğiz. Taraftarlarımızı bir kez daha sevindirmek isteyeceğiz. Hangi takımın şampiyon olacağına bakmıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ