Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Mersin İdman Yurdu'na Sivas'ta haciz şoku! - Futbol Haberleri

        Ligde bugün oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için kentte bulunan Mersin İdmanyurdu'nun kaldığı otele gelen Sivas 3. İcra Daire Müdürlüğü memurları, Ahmet Şahin'in şampiyonluk primi olan 237 bin 73 lira alacağı için takım otobüsüne ve futbolcuların formalarına haciz işlemi uygulamak istedi.

        Şahin'in avukatı ile kulüp yetkilileri, oyuncunun alacağının bir ay içinde ödenmesinin taahhüt edilmesi üzerine anlaştı.

        Mersin İdmanyurdu Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol kulüplerinde bu tür haciz işlemlerinin yaşanabildiğini söyledi.

        PTT 1. Lig'de mücadele ettikleri sezondan kaleci Ahmet Şahin'e şampiyonluk primi olarak 237 bin 73 lira borçlarının bulunduğunu dile getiren Serttaş, "Kulüpteki bazı sıkıntılardan dolayı ödemeler aksadı ama bütün ödemeler yapılıyor. Bu futbolcu arkadaşımız ne yazık ki farklı bir yöntemle alacağını tahsil yoluna gitti" diye konuştu.

        İcra memurlarıyla gelen avukatlara durumu anlattıklarını aktaran Serttaş, futbolcunun alacağı için kendilerine bir ay süre verildiğini belirtti.

        Futbolcunun kendileriyle direkt temasa geçmesi durumunda da bu olaylara gerek kalmayacağını belirten Serttaş, "Kendine göre legal ama bize göre legal olsa bile etik olmayan bir yöntemle parasını tahsil yoluna gitmiştir. Söylenecek bir şey yok" dedi.

        Serttaş, herhangi bir haciz işleminin gerçekleşmediğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ