Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Holger Badstuber 3 ay sahalardan uzak kalacak - Futbol Haberleri

        Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’te forma giyen ve yeniden sakatlanan Holger Badstuber’in en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

        Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, uzun bir dönem sakat olan ve takımda yeni yeni yer bulan Badstuber’in, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Porto karşısında forma giydiği ve bu maçta sakatlandığı ifade edildi.

        Açıklamada ayrıca, Badstuber’in sol bacak üst kaslarında yırtılma meydana geldiği ve bu nedenle ameliyat olması gerektiği kaydedildi.

        Badstuber, sakatlığıyla ilgili olarak, "Şu anda çok şaşkın bir durumdayım. Ancak tekrar tam sağlıklı olarak döneceğim. Bayern Münih’in benim, takımın bir parçası olarak geri dönmem için her şeyi yaptığını biliyorum" dedi.

        Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de Holger Badstuber’in sakatlığı nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, "Gerçekten çok üzgünüm. Daha önceki sakatlığında geri dönmek için çok çalışmıştı. Şimdi de bu sakatlık. Ancak biz Holger’i mücadeleci olarak tanıdık ve değer verdik. Bu sakatlığı nedeniyle cesaretini kaybetmeyecektir. O bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyor. O nedenle hızlı bir şekilde iyileşip geri dönecektir" diye konuştu.

        Savunma oyuncusu Badstuber’in, ABD’nin Kolorado eyaletindeki Vail kentindeki bir hastanede ameliyat olacağı bildirildi. Badstuber, sağ diz çapraz bağlarında meydana gelen yırtılma nedeniyle 2012 ile 2014 yılları arasında sakat kalmış ve takımında forma giyememişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ