Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona'nın Brezilyalı isimlerinden Daniel Alves, Türkiye'ye 'sözde soykırım'ı tanıyın diye attığı mesaj sonrası özür diledi - Futbol Haberleri

        Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Dani Alves, sabah saatlerinde sözde Ermeni soykırımına verdiği destek ve paylaştığı fotoğraftan ötürü özür diledi.

        Kendisine ait twitter hesabından paylaşım yapan Dani Alves; "Türk fanlarımdan milyonlarca kez özür diliyorum. Onları üzeceğimi düşünmemiştim. Benim de Türk arkadaşlarım var" diyerek özür diledi. Özellikle Türk ve Azeriler'den büyük tepki alan Dani Alves'in bu özrü, taraftarlarca kabul görmedi.

        DANI ALVES NE YAPMIŞTI?

        Brezilyalı oyuncu, "Türkiye, Ermeni soykırımını tanıyın" şeklinde bir mesaj yolladı. İspanya'da bulunan Ermenistan Büyükelçiliği'nin de, Alves'e bir teşekkür mesajı yayınladı.

        Daniel Alves'in bu mesajı, Türkiye gibi Azerbaycan'da da büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya üzerinden tecrübeli futbolcuya tepki gösteren Azeriler, Alves'in böylesine hassas bir konuda yorumda bulunmasına anlam veremediklerini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ