Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal'ın Eskişehirspor maçındaki hamle hataları - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Erdem AKBAŞ

        Eskişehir’de Fenerbahçe sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, gecenin konusu İsmail Kartal’ın hamleleriydi. Eleştiriler, Kartal’ın sahaya sürdüğü 11’le başladı. İşte Kartal’ın ‘teknik arıza’ları...

        1- CANER ŞAŞKINA DÖNDÜ!

        Geçen hafta Bursa maçının ikinci yarısında oyuna giren Hasan Ali’nin performansını ödüllendirmek isteyen Kartal, genç sol beke 11’de yer verdi! Bunun üzerine Caner sol açık, Sow sağ açık pozisyonunda maça başladı. Ancak 10. dakikada Sow sola, Caner sağa geçti. Ligin en iyi sol beki Caner, hocası tarafından ‘devre dışı’ bırakıldı, ters kanatta tel tel döküldü.

        2- PASI KİM YAPACAK?

        F.Bahçe, ikinci yarıda kendi yarı alanına hapsoldu! Kanarya’nın en büyük silahı ‘pas oyunu’ devre dışı kalmıştı. Emre’nin sakatlanması, takımın ‘tek pasörünü’ de çekip alıyordu. Kartal, pas yapıp takıma nefes aldırabilecek Diego yerine, Selçuk’u oyuna aldı. F.Bahçe; 25 dakika pas özelliği düşük iki defansif orta saha Mehmet Topal-Selçuk kısırlığına mahkum edildi.

        3- EMENİKE NE ZAMAN GİRER?

        Eskişehirspor’un ikinci yarıda oyunu F.Bahçe alanına yıkması Webo’yu da etkisiz hale getirmişti. Bu noktada en büyük silahı boş alanları değerlendirmek olan Emenike skor 1-0’ken düşünülebilirdi. Ancak İsmail Kartal, Nijeryalı’yı bu bölümde düşünmedi, Kuyt’ı sahaya sürdü. O Emenike, 1-1’den sonra yani ‘rakip savunmanın kalabalığı arasında’ kaybolacağı anlarda oyuna alındı!

        4- BU KADARINA DA PES!

        Emenike’nin oyuna girdiği anda yapılan tercih gecenin finali oldu! Skor 1-1’e gelmişken, F.Bahçe gol bulmaya mecburken takımın çalım atma potansiyeline sahip tek ismi olan Alper Potuk kenara alındı! Orta alanda Mehmet Topal-Selçuk Şahin ikilisi oyuna devam etti! Bu denli ‘teknik arıza’nın sonucu da 2 kayıp puan olarak haneye yazıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ