Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray’da Dursun Özbek dışındaki üç başkan adayının, Alp Yalman etrafında güç birliği yaparak seçime girebileceği konuşuluyor - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray’da 23 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi öncesinde kulisler ısınmaya devam ediyor. Şu ana kadar başkanlığa Dursun Özbek, Turgay Kıran, Mustafa Cengiz ve Ahmet Özdoğan resmen aday olduğunu açıkladı. Bir önceki seçimde aday olup Duygun Yarsuvat’a karşı yarışı kaybeden eski başkanlardan Alp Yalman’ın bu seçimde yeniden aday olması ve Özbek dışındaki adayların da desteğini alarak seçime ‘çatı adayı’ olarak girmesi için zemin arandığı bildirildi.

        HELVACI DA DESTEKLİYOR

        Fransa’da bulunan ve üyelerden gelen bu teklifi düşünen Alp Yalman’ın, başkanlığa soyunması durumunda, bir önceki seçime girdiği liste dışında yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağı, adaylığını koyan isimleri de yönetimine alarak güçlü bir ekip oluşturucağı konuşuluyor. Son kararını hafta içinde verecek olan Yalman’ın; Turgay Kıran, Mustafa Cengiz ve Ahmet Özdoğan’ın kendi lehine yarıştan çekilerek destek vermesi durumunda Özbek’e karşı yarışa girebileceği belirtiliyor. Eski yöneticilerden Mehmet Helvacı’nın da yine Yalman’ın yönetiminde olması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ