Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 13 kişilik transfer listesi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin "cevher avcıları" Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş, bu sezon 4'üncü yıldızı göremeyecek. Çünkü Aziz Yıldırım'ın da talimatıyla bu üçlü Yeni Zelanda'da yapılacak olan U-20 Dünya Kupası'nı izlemeye gidecek. Dünyanın hemen hemen hiçbir yerindeki turnuvaları kaçırmayan üçlü 1993 ve daha erken doğumlu geleceğin yıldız adaylarını izleyecek.

        2

        Fotospor'un haberine göre gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Artem Radchenko'nun da forma giyeceği turnuvada "cevher avcıları" ayrıca bu yıldızları mercek altına alacak:

        3

        Facundo Cardozo: 20 yaşındaki Arjantinli Velez Sarsfield takımının altyapısında oynuyor. 1995 doğumlu stoper isim 1.82 boyunda.

        4

        Goncalo Guedes: Henüz 18 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Benfica'da forma giyiyor. Benfica'nın geleceği olarak görülüyor. Sözleşmesi 2021 yılında bitiyor. Sağ kanatta oynaması nedeniyle Dirk Kuyt'ın yerine transfer edilebilecek adaylar arasında da yer alıyor.

        5

        Ivo Rodrigues: Vitoria Guimaraes'de kiralık olarak oynayan Portekizli oyuncu 20 yaşında. Sağ kanatta görev alan oyuncunun bonservisi ise yetenek avcısı Porto'da. İki kanatta da oynayabilen yıldız adayı Dirk Kuyt'ın yerine düşünülen isimler arasında.

        6

        Racine Coly: Moussa Sow'un tavsiye ettiği Senegalli sol bek henüz 19 yaşında. Brescia Calcio'da forma giyiyor.

        7

        Hirving Lozano: 19 yaşındaki Meksikalı sağ kanat oyuncusu Pachuca'da forma giyiyor. Ülkesinde geleceğin yetenekleri arasında gösterilen Lozano'da Kuyt'ın yerine düşünülen isimlerden...

        8

        Gaston Pereiro: Uruguaylı 10 numara belki de Fenerbahçe'nin yetenek avcılarının en çok üzerine düştüğü isimlerden biri. Seneye Diego'nun yerine bir isim düşünen Fenerbahçe'de ''Zidane''ı andıran yeteneğiyle Gaston Pereiro ismi öne çıkıyor. 1.88 boyundaki dev solak, dikkatli gözlerle izlenecek.

        9

        Sergej Savic: Fenerbahçe'nin gelecek sene transfer yapacağı bölgelerden biri de ön libero. Raul Meireles'in ayrılacak olması nedeniyle bu bölgeye isim arayan Fenerbahçe'nin genç adayı Sırp ön libero Sergej Savic. 20 yaşındaki oyuncu Genk'te forma giyiyor.

        10

        Thalles: 19 yaşındaki Brezilyalı golcü Vasco da Gama'da forma giyiyor. Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında...

        11

        Malcom: Henüz 18 yaşında olan Brezilyalı Malcom'un piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. Forvet, forvet arkası ve sağ açıkta oynayabilen muhteşem ''bücür'' yetenek avcılarının hedefinde. Malcom'un Corinthians ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        12

        Gabriel: 18 yaşındaki Brezilyalı ülkesinin yeni yıldız adayları arasında yer alıyor. Değeri 10 milyon euro civarında olarak gösterilen Gabriel, forvet, forvet arkası ve kanatlarda oynayabilme özelliklerine sahip. Genç çıtırın Santos ile sözleşmesi ise 2019 yılına kadar.

        13

        Kenedy: 19 yaşındak Brezilyalı sağ kanatta forma giyiyor. Fluminense ile sözleşmesi 2018 yılına kadar.

        14

        Davie Selke: 20 yaşındaki dev Alman Werder Bremen'de forma giyiyor. 1.92'lik golcü Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında. Bremen ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        15

        Marc Stendera: 19 yaşındaki Alman panzeri yeni Toni Kroos olarak gösteriliyor. Orta sahanın ortasında oynayan Marc, Eintracht Frankfurt'un 2017 yılına kadar sözleşmeli oyuncusu durumunda. Marc'ın bonservis değeri de 5 milyon euro civarında gösteriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ