Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli, dün Galatasaray tribünlerinde açılan pankartlara tepki gösterdi - Galatasaray Haberleri

        Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli, dün Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçta Türk Telekom Arena'da açılan pankartlar hakkında konuştu.

        Galatasaray taraftarları, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe-Bursaspor maçındaki tartışmalı ofsayt kararı ile ilgili olarak tribünlerde "FB için ofsayta düştünüz beyler", "Şansal, Denizli, Tümer... FB için yayına" ve "Mustafa Denilzi, Melih Şendil... Ultraslan sizi iyi bilir" yazılı pankartlar açtılar.

        Bu pankartlara çok üzüldüğünü saklamayan Mustafa Denilzi, Lig TV'deki Maraton programında yaptığı açıklamada "O pankartlar benim içimi acıttı. Futbol dünyasında bir ismim varsa bunu Galatasaray sayesinde elde ettim. Bu tepkiler doğal olabilir. Ama ben buna alışkın değilim. Bu programda ikinci dönem yorum yapıyorum. Tüm yorumlarımın arkasındayım. Buradan her hangi bir yere geçmek için bu işi yapmıyorum. Ben ismimi burada yapmadım. Pankartın asılmasına neden olanlar biraz düşünsünler. Fenerbahçe yöneticileri de geçtiğimiz günlerde yorumlarım nedeniyle beni eleştirdi. Ama benim doğrularım benim yorumlarımdır. Futbolu herkes konuşabilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ