Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Deplasmanda Beşiktaş'a son saniye golüyle 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'a son dakika golüyle boyun eğen Karabükspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Beşiktaş'a 90+6'da gelen golle 2-1 mağlup olan Karabükspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural maç sonunda yaptığı açıklamalarda hakemlere yüklendi.

        Lig TV'ye konuşan deneyimli teknik adam maçın kafa kafaya oynandığına değinirken, "Bir emek veriliyor tabii ki. Maçı berabere bitirebilsek bir puan alacağız. Kafa kafaya maç oynadık. İki takımın da 7'şer pozisyonu var. Sonuç olarak en azından bir puan derken 7-8 dakika uzatma verildi. Ne oldu ben de anlamadım. Türkiye'de bu kadar uzatma verilmemiştir" dedi.

        Çok üzgün olduklarını vurgulayan Vural, sözlerine şöyle devam etti: "Karabükspor takımı düşmemeli. Uğraşıyoruz, artık sonlara gedik. Hakem kardeşlerimizden rica ediyorum, etkilenmesinler. Bizden daha çok etkileniyorlar. Beşiktaş'ın galibiyetini lekelemek için söylemiyorum ama ben 62 yaşındayım, maçın sonunda hüngür hüngür ağladım. Hakem hakkımızı yedi diye düşünüyorum. Neticede kaybettik, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Oyuncularımı da kutluyorum. Futbol sonuç oyunu ve biz kaybettik."

        İyi mücadele edip iyi futbol oynamaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Vural, "Ben inanıyorum Karabükspor ligde kalacak. Bunu takıma da söyledim. Bekleyip göreceğiz." ifadelerini kullandı.

        Vural, son dakikada gelen golü ise şöyle yorumladı: "Cenk şans eseri dokundu ve şans eseri bir gol yedik. Üzerimizde bir şanssızlık var. Bir kez de onlara değil bizim oyuncularımıza çarpsın top. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ