Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Günay Güvenç'in Trabzonspor maçında oynama ihtimali az - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Karabük maçı öncesi teknik direktör Slaven Bilic’in en çok düşündüren konuların başında ‘kaleci tercihi’ geliyordu. Tolga ve Cenk Gönen’in sakatlığında kaleyi devralan Günay Güvenç, performansı ile güven vermişti. 23 yaşındaki eldiven dün de hocasının yüzünü kara çıkarmadı. Özellikle Karabüklü oyuncular savunmanın arkasına attığı toplarda Bayern Münih’in yıldız kalecisi Neuer’i hatırlatan müdahaleler yapan Günay, sık sık taraftardan alkış aldı. Ancak Kartal’ın file bekçisine nazar değdi. Ahmet İlhan’la çarpıştıktan sonra dizi şişen ancak devam eden Günay’ın Trabzon’a karşı oynamasının zor olduğu öğrenildi.

        TOLGA ZENGİN DÖNÜYOR

        Beşiktaş’ta Tolga Zengin şaşkınlığı yaşanıyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe derbisinde sakatlanan tecrübeli file bekçisinin sağ arka adale tendonunun koptuğu ve sezonu kapattığı açıklanmıştı. Sakatlıktan sonra ilk olarak tedavinin nasıl sürdürüleceği masaya yatırıldı, ameliyatsız tedavi kararı alındı. Tedaviye başlandığında tarihler 26 Mart’ı gösteriyordu! Tedavinin, daha kısa sürede sonuç vermesi hedeflenmişti belki ama bu kadarını da kimse beklemiyordu. Tolga’nın tedavisi jet hızıyla tamamlandı. MR sonuçları temiz çıkan başarılı eldivenin, bu hafta içinde takımla antrenmanlara başlayabileceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ