Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Önder Özen'den Kasımpaşa'ya 'Canavar' motive - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Kötü sonuçlar sonrası Şota ile yollarını ayıran Kasımpaşa’da, iki maçlığına görev yapan Jan Wouters’in ardından Önder Özen getirilmişti. Defansif sıkıntılara dikkat çeken Özen’in ilk maçında korktuğu başına gelmiş ve Paşa, Beşiktaş’a 5-1 yenilmişti. İşte bu maç sonrası ekibini Rize maçına yoğun hazırlayan Özen’in, takımı kısa süre içinde ne derece etkilediği ortaya çıktı. Futbolcularla sıcak bir bağ kurarak iletişimi üst seviyeye çıkaran Özen, karşılıklı güven ve sevgi ortamını sağladı. 4 maçtır puan alamayan Paşa, disiplinli ve üstün bir futbolla deplasmandan 3-1’lik zaferle döndü.

        ‘KALİTE, TECRÜBE, YETENEK...’

        Maç öncesi Önder Özen’in soyunma odasındaki motivasyon konuşmasının farklı skorda payı büyüktü. Özen’in, “İçinizdeki canavarı ortaya çıkarın” dediği ve her oyuncusuna ayrı ayrı moral verdiği öğrenildi. Babel’i “Dünya yıldızısın”, İlhan ve Sancak’ı, “Bu takımın en tecrübeli isimlerindensiniz. Bunu sahaya yansıtın”, Oscar’ı ise, “Çok yeteneklisin. Çık ve yeteneğini ortaya koy” diye motive ettiği ifade edildi.

        PAŞA’DAN NOKTA ATIŞI

        Süper Lig’de hedeflerinin uzağında bir sezon geçiren Kasımpaşa, isabetli şut konusundaki başarısıyla dikkat çekti. Geride kalan 28 haftada rakip kalelere toplam 406 şut gönderen LacivertBeyazlı ekip, bu şutların 168’inde isabet sağlayarak bu kategoride en başarılı 3 takım arasında yer aldı. Paşa; G.Saray ve Bursa’nın ardından Süper Lig’in en çok şut çeken ekibi oldu.

        POZİSYON ZENGİNİ

        Bu sezon bol gollü maçlara imza atan Kasımpaşa’nın bu özelliği rakamlara da yansıdı... Ligde en çok gol pozisyonu bulan 4. takım olmayı başaran Lacivert-Beyazlılar, yakaladığı 164 fırsatın 44’ünü gole çevirdi. Paşa, savunmada aynı başarıyı gösteremedi ve en çok gol yiyen takım oldu. bir şut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ