Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Serdar Kurtuluş: "Standartlarımın altına düşmedim" - Beşiktaş Haberleri

        Serdar Kurtuluş, Beşiktaş Dergisi'nin mayıs sayısında yer alan röportajında, bu sezon ortaya koyduğu performansa değinerek, "Çok fazla standartlarımın altına düştüğüme inanmıyorum, bir çıkış yakaladım ve formayı aldım. Benim için yükselen bir grafikten bahsedilse bile önemli olan takımımın başarısıdır. Bana göre de sadece kendi performansım değil, ekibimizle birlikte şampiyon olabildiğimizde ancak mutlu olabilirim" ifadelerini kullandı.

        İnönü Stadı'nın çok iyi bir atmosferi olduğunu hatırlatan Serdar Kurtuluş, "Yıllardır futbol oynamayan biri oraya çıksın yine de heyecanlanırdı. Şimdi merak ettiğim şu, İnönü'yü de aşabilecek bir stat olacak Vodafone Arena kim bilir nasıl duygular yaşatacak? Çünkü dünyanın sayılı statlarından biri haline gelecek. Çok heyecan verici" diye görüşlerini belirtti.

        Siyah-beyazlı futbolcu, savunma oyuncularının yaşadığı sıkıntılara da dikkati çekerek, "Bek oyuncusunun kısıtlı bir alanı var. Topu aldığınızda yanınızda çizgi var. Ya topu öndekine vereceksin ya geriye döndün; birisi seni sıkıştırdığında pası atacak kimseyi de bulamadıysan hadi geçmiş olsun, topu kaptırma ihtimalin çok daha yüksektir. Orta sahada öyle değil ki, 360 derece dönebiliyorsun, adam eksiltme konusunda avantajın var" yorumunda bulundu.

        Serdar Kurtuluş, siyah-beyazlı taraftarlar ve teknik direktör Slaven Bilic'e de değinerek, şunları kaydetti:

        "Cefakar, vefalı bir taraftarımız var. Gelir, takımını destekler. Tartışmasız Türkiye'nin en iyi taraftarıdır, belki de dünyanın sayılı taraftar grupları arasındadır. Bizi desteklemeleri çok önemli, bunun için onlara minnettarım. Onlara şunu söylemek istiyorum, biz yenildiğimizde taraftarımız üzülüyor ya, inanın biz daha fazla üzülüyoruz. Bilic hocamız takımını çok iyi motive ediyor. Bir görev adamı olarak onun söylediklerini sahada yerine getirmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ