Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe aşkına 6 bin 700 km! - Futbol Haberleri

        Göztepe'nin Lig'in son haftasında oynayacağı Nazilli Belediyesi maçına Göztepe taraftarları Amsterdam'dan yola çıktı ve takımlarını desteklemek için Nazilli'ye seyahatine devam ediyor. 29 Nisan'da Amsterdam'dan yola çıkan Göztepeli taraftarlar, Yunanistan sınırını geçerek Selanik'e vardı. Göztepeliler, Bugün Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evi ziyaret ederek İzmir'e doğru tekrar yola çıkacaklar.

        Amsterdam’dan yola çıkacak taraftarlar, tam 6 bin 700 kilometrelik yolu kat edip Nazilli maçında tribünde olacak.

        29 Nisan 2015 tarihinde 19.25'te yola çıkan Göztepeliler Amsterdam'dan sonra Almanya, Avusturya, Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan rotasını geride bıraktı. Sarı Kırmızılılar bugün (1 Mayıs) içinde Türkiye'ye giriş yapacaklar.

        Yaptıkları seyahatin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi için harekete geçen grubun, en uzun deplasman rekoru için gerekli başvurulara başladığı kaydedildi.

        Grupta Ajax taraftarlarının da yer alacağı belirtildi.

        GözGöz Avrupa Grubu yaptığı açıklamada, bu organizasyonla sevdanın, sınır ve mesafe tanımadığının ispatlanacağı vurgulandı.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Yer aldığımız ligin veya alınan başarısız sonuçların bir üst kimlik olarak gördüğümüz Göztepe sevdamızı azaltamayacağını göstermeye, tüm futbol sevdalılarına futbolun sahibinin takımlarını karşılıksız seven biz taraftarlar olduğumuzu, gücümüzün dünyayı sarsabileceğini kanıtlamaya geliyoruz. Maç sonucu ya da puan durumu ne olursa olsun biliyoruz ki 'biz kazanacağız' çünkü yüreğimizde hiç sönmeyecek Göztepe ateşi ile geliyoruz. Hangi renklere olursa olsun futbol aşkını kalbinde hisseden bütün gerçek taraftarları selamlıyor, özgürce futbol oynanan güzel bir dünya diliyoruz. Armayı gurbette görenin gözlerinden yaş gelir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ