Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Golden önce faul var mıydı? - Futbol Haberleri

        Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe, Balıkesirspor'u yenerken hayli zorlandı. Liderliği aldı ama 90 dakika boyunca adeta "öldü öldü dirildi". Diego Ribas'ın nihayet sahne almasıyla Fenerbahçe'nin gol pozisyonları da çoğalmaya başladı.

        Uzun bir aradan sonra Diego'nun "Maestro" gibi oyunu yönetmesiyle akıllara şu soruyu getirmiyor değil. "Şimdiye kadar nerdeydin?" veya başka bir değişle sevgili İsmail Kartal'a sormak lazım. Böyle kaliteli oyuncuyu neden haftalardır yanında oturttu? Brezilyalı oyuncuyla beraber Caner Erkin, maçın yıldızlarıydı. Caner de kendini toparlamış, herkesin beğeniyle seyrettiği eski formunu bulmuş. Emenike, Sow ve Webo, Fenerbahçe'nin hücüm hattında her zaman üretken olacak oyuncuları. Sow'un 2 golü önemliydi. Webo ve Emenike'nin bu anlamda Sow'la iletişimleri de çok pozitifti. 3'ü de şu mesajı veriyordu: "Birimiz 3'ümüz için 3'ümüzde Fenerbahçe için"

        Futbol sürprizlere açık bir oyundur. Şakaya ve gırgıra gelmez. Haftalardır Fenerbahçe'nin en iyisi olan Volkan, bugün az daha takımını yakıyordu. Golcüler sahne almasa kaleci Volkan ve İsmail Kartal gündemin en önemli konuları olarak yer alırdı.

        Balıkesirspor'un düşmemesi mucizelere kaldı. Ama centilmence mücadele ediyorlar. Saygı duyulan oyunlarını sergiliyorlar. Rakiplerini bozmuyorlar oyunu ise hiç bozmuyorlar. Centilmence oynayan Balıkesir'i yürekten kutluyorum. Yeni hocalarıyla beraber gelecek sezon tekrar Süper Lig'e geleceklerine inanıyorum.

        Hakem Bülent Yıldırım'a gelince... Bol gollü ve çok mücadeleli maçta hep doğru işler yaptı. Öncelikle yardımcılarını tebrik etmek istiyorum. İptal edilen Fenerbahçe golü dahil atılan bütün gollerde yardımcıların çok kritik katkıları vardı. Ceza alanları içerisinde birkaç pozisyon var ama penaltıyı gerektirecek bir durum yoktu.

        Hakemin Eray'a sarı kartını gereksiz buluyorum. Fenerbahçe 3. golünden önce faul var mı?, yok mu? Hakem çok yakındı. Bir şeyler gördü ki faul verdi. Ben de faule katılıyorum. Yüzde yüz faul vardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ