Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Diego Ribas: "Buraya bunun için geldim" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de Rize'deki silahlı saldıran kısa bir süre sonra parasını alamadığı gerekçesiyle TFF'ye başvuran Diego Ribas, beklentileri karşılayamamasının yanı sıra bu hareketiyle sarı-lacivertli camiada bir anda eleştirilen isim haline geldi.

        Sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Diego Ribas, Balıkesirspor karşısında adeta patlama yaptı. Fenerbahçe formasıyla ilk kez ligde golünü Balıkesirspor ağlarına bırakan Diego, ayrıca iki asist yaparak karşılaşamaya damga vurdu. Bununla da yetinmeyen Diego, maçın en çok koşan ismi olarak Balıkeisrspor karşılaşmasının kahramanı oldu.

        DIEGO: "BURAYA, BUNUN İÇİN GELDİM"

        Brezilyalı oyuncu maçın değerlendirmesini yaparken, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Brezilyalı isim yaptığı açıklamada, "Performansımdan dolayı çok mutluyum. Ben buraya bunun için geldim. Evet kötü günler geçirdiğim oldu ama bunlar artık geride kaldı. Ligin en kritik haftalarına girdik. Ligin en kritik haftalarında takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Benim için özel ve güzel bir geceydi" dedi.

        "BENİM İÇİN HARİKAYDI"

        Bursaspor maçında da iyi olduğunu vurgulayan Diego, "Bursa maçında da iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Bu akşamki maç ve Bursa maçındaki performansım benim için harikaydı. Ligin kritik haftasında takım halinde kazandık. Takım iyi oynadıkça ben de daha faydalı olabiliyorum. Umarım ben de bundan sonra böyle devam ederim" açıklamasını yaptı.

        "BU PERFORMANSINI GELECEĞİNİ HİSSEDİYORDUM"

        Diego son olarak "40 günlük futbol oynamadığım bir dönem oldu ama ben her zaman kendimi hazır tuttum. O şansın geleceği günü bekledim. Bu akşamki performansın geleceğini de hissediyordum. Bundan sonra takımım için daha faydalı olmak için çabalamaya devam edeceğim.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ