Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sonunda Diego Ribas herkesin beklediği patlamayı yaptı... - Fenerbahçe Haberleri

        Sonunda Diego Ribas herkesin beklediği patlamayı yaptı... Geldiği günden bu yana büyük eleştiriler alan Brezilyalı yıldız bir gol, iki asistle geceye damgasını vurdu. Yıldız futbolcu, “Gerçekten bu akşamki (dün) performansımdan dolayı çok mutluyum. Sıkıntı yaşadığım kötü günler oldu ama artık geride kaldı. Özel ve güzel bir geceydi bu gece. Takım iyi olunca kişisel olarak da kalite artıyor. Ben de iyi oluyorum” dedi.

        ‘ŞANSIN GELMESİNİ BEKLEDİM’

        Brezilyalı yıldız, “40 günlük bir futbol oynamadığım dönem oldu. Ama hep hazır tuttum kendimi. O şansın gelmesini bekledim. Böyle bir performansın geleceğini de hissettim. Artık her maç bizim için final. Her puan çok şeyi değiştirir. Her maça kendimizi adamamız ve bu işe tamamen konsantre olmamız kilit nokta. 5 maçı kazanırsak çok şansımız var. Artık kendi oyunumuza bağlı. Onun için en iyi şekilde bu işe inanıp konsantre olmamız gerekiyor” diye konuştu.

        İLK GOLÜNÜ ATTI 99 KEZ TOPLA BULUŞTU

        Diego Ribas sonunda şeytanın bacağını kırdı... Daha önce Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 gol atan Brezilyalı yıldız, Süper Lig’de bunu başaramamıştı. Sambacı 20. maçında ilk kez gol atıp arkadaşlarına da 2 asist yaparken, asist sayısını da toplamda 5’e çıkardı. Bu arada Diego Ribas, Balıkesirspor maçında 99 kez topla oynadı ve maçın en çok topla buluşan oyuncusu olmayı başardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ