Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Süper Lig'in 29. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki zorlu mücadelede iki takımın da en çok gol atan oyuncuları - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR.COM / Burak ÖZDEMİR

        Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Süper Lig'in 29. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki zorlu mücadelede iki takımın da en çok gol atan oyuncuları ilk 11'de yer almadı.

        Beşiktaş'ta yabancı kontenjanından dolayı Demba Ba yedek kulübesine çekilirken, son haftaların formda ismi Mustafa Pektemek ilk 11'de yer aldı. Demba Ba, Süper Lig'de, sahaya çıktığı 24 maçta 16 gol 5 asiste imza atarak takımının 21 golüne doğrudan etki etti. Ligde 49 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş'ın gollerinin yüzde 42.8'inde Demba Ba'nın payı vardı.

        Trabzonspor'da ise Paraguaylı golcü Cardozo ilk 11'de yer almadı. Maçtan önce açıklama yapan teknik direktör Ersun Yanal, Cardozo'nun bu hafta sakatlığından dolayı sadece 2 antrenmanda takımla birlikte olabildiği için böyle bir karar aldığını açıkladı. Cardozo'nun yerine Deniz Yılmaz ilk 11'e dahil oldu.

        Cardozo ise bu sezon Süper Lig'de 24 maçta 15 gol 1 asistlik bir performansla takımının 16 golüne etki etti. Golcü oyuncunun Fırtına'nın ligde attığı 51 golün yüzde 31.3'ünde payı var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ