Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Cüneyt Çakır'ın şansı Beşiktaş'ın kazanmasıydı - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR.COM / Bülent YAVUZ

        Beşiktaş, sabahtan akşama kadar oynasa bu maçı yüz kere kazanırdı. Sözüm ona Trabzonspor, Beşiktaş'ı yenip Avrupa kupasına katılmayı garantileyecekti. Bu futbolla mı? Beşiktaş'a helal olsun! Öncelikle çok süratlı top oynuyor. 90 dakika mücadeleden kopmuyor. Kabul edelim ki takımın bütün futbolcuları şampiyonluğu çok istiyor ve bunun için çok yürekten oynuyorlar.

        Beşiktaş'ın kalecisi genç Günay'a bir parantez açmak lazım. Bence şu an Türkiye'nin en iyi kalecisi. Zaten kalbin temiz ise Allah sana yardım ediyor. Günay bu gidişle Beşiktaş kalesini 20 yıl daha bırakmaz.

        Gelelim hakem Cüneyt Çakır'a... Medar-ı iftiharımız dedik. Göz bebeğimiz dedik. Dünyanın en iyi hakemi dedik. Ama ona da nazar değdi. Avni Aker'de Beşiktaş kazanamasaydı, hele hele mağlup olsaydı. Futbol anlamında Türkiye'de deprem olurdu. Lafı hiç evelemeden gevelemeden gelelim Fatih Atik'in ceza alanı içerisinde Sivok'un burnuna gelecek şekilde vurmasına. Yaralayıcı ve çok tehlikeli bir hareketti. Nitekim Sivok'un yüzü kanlar içinde kaldı ve sedyeyle taşınarak ambulansla hastaneye gönderildi.

        Hakem Cüneyt Çakır, diyelim ki pozisyona uzaktı ve göremedi. Yardımcı hakem ne iş yapar? Hakem Çakır, penaltıyı vermesi gerekirken Trabzon lehine de faul verince Beşiktaşlılar topyekün itiraz etti. Tekrar ediyorum. Cüneyt Çakır gerçekten temiz bir insanmış. Maçı Beşiktaş kazandı. Aksi olsaydı, hakem ve hakemlik yara alırdı. Maçın diğer bölümlerinde kayda değer bir şey yok. Ceza alanı içerisinde tutmalar, çekmeler vardı ama karşılıklıydı. Birinci gol öncesinde Erkan Zengin'e kesinlikle faul yoktu. Gol temizdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ