Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Senegalli oyuncu Demba Ba, ligdeki gol sayısını 17'ye çıkardı - Beşiktaş Haberleri

        Ligin 27. haftasındaki Kasımpaşa maçında fileleri bir kez havalandırdıktan sonra Kardemir Karabükspor karşılaşmasını boş geçen Senegalli oyuncu, Trabzonsor karşısında yine rakip ağları havalandırarak gol krallığı yarışında iddiasını sürdürdü.

        Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba, Trabzonspor deplasmanında kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        Maçı değerlendiren Demba Ba, "Öncelikle şunu söylemem gerekiyor, maça iyi başladık. İyi bir ilk yarı çıkardık. Burası zor bir deplasman. Sonuna kadar bütün halinde oynadık. Son maçlarda böyle bütün halde oynayamadık. Attığım gole gelince, gerekeni yaptım. Kazanmak için gol gerekiyordu ve o golü attım" dedi.

        GÖKHAN TÖRE'YE ÖZEL TEBRİK

        Attığı golle ilgili konuşan Demba Ba, "Tüm takım ortak bir çalışma yaptık. Bana kalan ortak çalışmayı bitirmekti. Sezon başından beri harika çalışyoruz. Sezon sonu nasıl biter bilmiyorum ama umarım iyi bitecek. Buraya kadar iyi bir iş çıkardık. Attığım golde takım iyi işler yaptı. Gökhan Töre'yi özellikle tebrik etmek istiyorum. Hem iyi oynadı hem de golde yi bir pas verdi. 'Maçı benim sayemde kazandık demek' doğru olmaz. Onların desteğiyle ben bu bitirici vuruşları yapabiliyorum. Trabzon'da da öyle oldu" diye konuştu.

        BİLİC'İN KARARINA İÇİN NE DEDİ?

        Teknik direktörü Slaven Bilic'in kendisini yedek bırakmasıyla ilgili ise Senegalli isim, "Benim için sürpriz değildi. Biliyorsunuz yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak birinin yedek kalması gerekiyordu. Hiçbir oyuncu kenarda beklemekten hoşnut olmaz ama böyle olması gerekiyordu. Girdim ve golümü attım" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ