Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel, Balıkesirspor maçının ardından kendi performansını eleştirdi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Balıkesirspor maçında yediği hatalı gollerle dikkat çeken Volkan Demirel, kendini eleştirdi... Tecrübeli file bekçisi maç bitiminde basın mensuplarına esprili bir şekilde, “Kabul günümdü. Geleni içeri aldık” ifadelerini kullandı. Takım arkadaşlarına da teşekkür eden Volkan, “Hatalı goller yiyerek maçı ateşe attım. Çok kötü bir performans sergiledim. Yediğimiz gollerin hepsinde hatam var. Ama siz attığınız gollerle hem beni hem de şampiyonluğu, şampiyonluğa olan inancımızı kurtardınız. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek çok üzgün olduğunu belirtti. Arkadaşları ise Volkan’a üzülmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Bundan önce bizim hatalarımızı da sen telafi etmiştin. Kurtarışlarınla birçok maçta da sen bizi kurtardın. Biz bir takımız ve kimse birbirinin hatasını kapatmaktan kaçmıyor. Hedefe gittiğimiz bu yolda sen bizim en önemli parçamızsın” sözleriyle destek verdi.

        ‘BİR GOLDE HATASI VAR’

        Yediği gollerle eleştirilerin odağı olan Volkan’a Fenerbahçe’nin tecrübeli kaleci antrenörü Murat Öztürk destek verdi. Öztürk, Volkan’ın 3 golde de hatalı olduğuna katılmadığının altını çizerek, “Sadece 1 golde hatası var. Diğer iki golü kalecinin de dahil olduğu takım savunması hatası olarak yorumlayabiliriz. Berkan’ın o tip vuruşlarının farkındaydık. Maçtan önceki toplantıda da bunları gösterdik. Ama dediğim gibi bu tip şeyler olabiliyor” değerlendirmesini yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ