Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen: "Böyle müthiş oyuncu görmedim" - Beşiktaş Haberleri

        İşte Dilmen'in sözleri:

        "Açıkçası temposu yüksek bir maç değil. Maç beşiktaş ağırlıklı oynanıyor bence. Trabzonspor Beşiktaş'ı belli alana sıkıştırıyor. Trabzonspor formasının hakkını vermiyor. Trabzonspor kendi sahasında kalmayı tercih ediyor. Beşiktaş da bence kendi sahasında bu kadar bekleyen bir Trabzonspor'u beklemiyordu. Bilic'in alacağı her kararda mutlaka itirazımız olacaktı. Tahminim 60'lara kadar böyle gidip Demba Ba'yı oyuna alacaktır."

        "Bugün bir tane oyuncu seyrettim. O da Jose Sosa. 29 hafta boyunca böyle müthiş bir oyuncu görmedim. İlkay gibi oynadı. Bana göre Sivok'a yapılan hareket sarı kart ve penaltıydı. Demba Ba öndeyken değil maç 0-0 iken veya gerideyken alacağın bir oyuncu."

        "Trabzonspor'u oyundan düşüren Tolgay oldu. Bayılttı Trabzonspor'u. Xavi gibi oynadı bugün. Cenk oynayacak durumda olmasına rağmen Bilic, Günay'ı kesmedi. Tolga da dönsün bence Günay'ı yine kesmez Bilic böyle bir adam."

        "Deplasmanda rekor kırmış, 64 puanla lider bir takımdan bahsediyoruz. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor karşısında kazanma ihtimalleri çok yüksek. Eksik oyuncular da katılacak. Zor görünen Trabzon deplasmanından çok önemli bir galibiyet aldılar. Slaven Bilic, Önder Özen ile başlayan süreçten bu yana çok iyi bir takım yarattılar. Tam bir kolej takımı meydana geldi. Burada kimin emeği varsa tebriği hak ediyor. Takımın stadı da yok. Her maçını deplasmanda oynuyor. Bu sezon şampiyon olmasalar da Beşiktaş takımı benim için başarılıdır. Slaven Bilic ve oyuncular Beşiktaş tarihinin en önemli sezonlarından birini yaşıyorlar. Evi olmayan bir takım deplasmanda puan rekoru kırarak şampiyonluğa oynuyorlar. Çok büyük bir iş beceriyorlar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ