Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım nihayet bir araya geliyor - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR | Ahmet Selim KUL

        Ezeli rakipler, ezeli dostlar; uzun bir aranın ardından ilk kez aynı platformda bir araya geliyor. Özellikle 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri arasındaki gerilim tavan yapmış ve çalkantılı günler yaşanmıştı. Ancak Ünal Aysal’ın başkanlığı bırakması ve Duygun Yarsuvat’ın Sarı-Kırımızılı takımın başına geçmesiyle dostluk tohumları atılmıştı. Yarsuvat, Aziz Yıldırım’a şike davasında kumpas yapıldığını söylemiş ve bunun yanı sıra Kadıköy’deki maça giderek de iki kulübün arasının yumuşaması adına ilk adımı atmıştı. Gelinen son noktada; Aziz Yıldırım ve hukukçu kimliği ile de bilinen Duygun Yarsuvat’ın perşembe günü saat 13.00’te Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenecek olan konferansta bir araya geleceği öğrenildi.

        KOCASAKAL DA KONUŞACAK

        Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan bu tarihi buluşmada iki başkanın yanı sıra İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın da hazır bulunacağı belirtildi. Sporda şiddet ve spor kulüpleri yasa tasarısı konusunun masaya yatırılacağı konferansta Yıldırım, Yarsuvat ve Kocasakal konuşmacı olarak katılıp görüşlerini aktaracaklar. İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Başkanı Emre Kapukaya ile Genel Sekreter Savaş Ocaktan’ın yöneteceği konferans, iki ezeli kulüp başkanının 3 Temmuz sürecinin ardından ilk kez bir araya gelmesi açısından da büyük önem taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ