Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor’da maçtan sonra teknik direktör Ersun Yanal, öğrencilerini sert ifadelerle uyardı - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR | HALUK AYYILDIZ

        Beşiktaş karşısında Avni Aker’de kötü bir futbolla 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da maçtan sonra teknik direktör Ersun Yanal, öğrencilerini sert ifadelerle uyardı. Karşılaşmada da taraftarların Özer-Cardozo değişikliğini yuhalaması için, “Bize sahip çıkılmalı ve saygı gösterilmeli” şeklinde tepki gösteren tecrübeli teknik adamın öğrencilerine ise “Bazı isimler kendi kafasına göre hareket ediyor. Kendinize çeki düzen verin” sözlerini kullandığı öğrenildi.

        Ersun Yanal’ın bu sözleri; 60. dakikada oyundan çıkarken gözyaşlarına hakim olamayan ve direkt soyunma odasının yolunu tutan Özer Hurmacı’ya söylediği iddia edilirken; tecrübeli futbolcu kesin bir dille, “Kesinlikle böyle bir sorun yok” dedi.

        ÖZER: HIRSIMDAN AĞLADIM

        Her şeyin anlık geliştiğini belirten Hurmacı, “Çıkarken ne yaptığımı bilmiyordum. Fark ettiyseniz tekrar kulübeye geri döndüm. Sinirden gözyaşlarımı tutamadım. Beşiktaş’ı mutlaka yenmemiz gerekiyordu ama olmadı. Kaptanlardan biriyim. Hocamla bir sorun yok, olamaz da. Taktik gereği oyundan alındım. Maçın atmosferinden kendime hakim olamadım. Yediğimiz golden sonra da sinirlendim. Taraftarlarımız da sinirliydi. Olay budur, yoksa kimse, kimseye kasti bir mesaj vermiş falan değildir” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ