Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Bilic, Demba Ba'yı yedek bırakarak risk aldı ama maçı kazandırdı" - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Süleyman Seba Sezonu’nda şampiyonluk yarışı nefes keserken Beşiktaş belki de en kritik zaferlerinden birini elde etti Trabzon’da... Galibiyete damga vuran ise Demba Ba’ydı. Maça yedek kulübesinde başlayan, ikinci yarıda oyuna giren ve sahaya çıktıktan sadece 70 saniye sonra attığı golle şampiyonluk yolunu açan Senegalli’yle ilgili karar herkesi şaşırtmıştı. Şaşıranlar arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da vardı. Demba Ba’nın maça kulübede başlayacağını 90 dakika öncesi öğrenen Orman, şaşkınlığını yönetici arkadaşlarıyla paylaştı.

        ‘HEPSİNE HELAL OLSUN’

        Ancak maçın ardından o şaşkınlık yerini sevince bırakmıştı. Yönetici arkadaşlarıyla birlikte maçı değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Demba Ba’nın yedek kaldığını öğrenince hayret ettim. Açıkcası belki de çok büyük riskti. Ama tuttu. Bu maçta Bilic’in taktik anlayışını tebrik etmek lazım. Ters bir sonuç çıksa eleştirilerle karşı karşıya kalabileceğini biliyordu. Eleştiri ihtimaline rağmen böyle bir karar alarak maçı kazandırdı. Demba Ba da profesyonel olduğunu göstererek işini yaptı. Hepsine helal olsun” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ