Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı ve ekibinin 4. sıra keyfi - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek'in başkanlığını yaptığı ALS derneğinin, Sabancı Vakfı sponsorluğunda düzenlediği 'Yaşamak yetmez, yaşatmak lazım' konulu panele katıldı. Panel sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, ligde 4. durumda oldukları için inanılmaz keyif aldıklarını belirtirken, az hata yapanın daha fazla puan alacağı haftalar içerisinde olduklarını belirtti.

        "İSMAİL BİZE SON DERECE ÖRNEK"

        İstanbul Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, eski arkadaşı olan ve ALS hastalığı ile mücadele eden İsmail Gökçek'i, başkanı olduğu ALS derneğinin düzenlediği paneli ziyaret etti. Avcı, Gökçek'in çalışmalarına saygı duyduğunu belirterek, "99 senesinin sonuydu. İsmail benim hem aile dostum hem de takım arkadaşım. 99 depreminden sonra böyle bir olaya şahit olduk. O günden itibaren onunla beraberiz. Elimden geldiğince bu işin içinde olmaya çalışıyorum. İsmail bize son derece örnek. Dernek ve eğitimle ilgili çalışmalar yapıyor. Saygı duyuyoruz. Dışarıda bazen maçı kaybettin, kazandın üzülüyorsun, sonra buraya gelip gerçekleri görüyorsun. Onların yanında olmak bizi mutlu ediyor" dedi.

        "LİGİN 4.'SÜ OLMAMIZ İNANILMAZ KEYİFLİ"

        Sezona böyle bir hedefle başlamadıklarını belirten deneyimli teknik adam, şu an 4. olmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, "Takım oyununda her iki yönüyle beraber gelişim gösterince böyle bir yol haritası çıktı önümüze. Biz de böyle bir yol haritasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Ligin şu an 4.'sü olmamız inanılmaz keyifli ve gelişim gösteren bir durum. Yarış devam ediyor. Nasıl ilk üç arasında devam ediyorsa bizim aramızda da devam ediyor. 5 hafta var. Kimin nerede puan kaybedeceği belli olmuyor. Az hata yapanın daha fazla puanlar alacağı haftaların içerisindeyiz, umarım bunun karşılığını biz alırız" ifadelerini kullandı.

        "SOHBET ANINDA OLAN ŞEYLER YANLIŞ YANSITILABİLİYOR"

        Geçtiğimiz günlerde kendisinin söylediği iddia edilen 'Fenerbahçe şampiyon olacak' söylemleri ve oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Avcı, "Biz sadece oynanan oyunlara ve rakiplere bakarız. Kim şampiyon olacaksa da buna saygı gösteririz. Biz sadece yarışı dışarıdan seyrediyoruz. Sohbet anında olan şeyler yanlış yansıtılabiliyor. Benim Fenerbahçe ile maçım var, böyle şeylerin olması üzücü. Keyifli bir mücadele olmasını umuyoruz, hak eden kazansın" şeklinde konuştu.

        ÖZKAN: "RAKİPLERİMİZE GÖRE RAHAT DURUMDAYIZ"

        Panele katılan Eskişehirspor'un deneyimli oyuncusu Serdar Özkan ise, düşme hattına yakın olan takımını değerlendirdi. Özkan, bu hafta zor bir deplasman oynadıklarını dile getirerek, "Başakşehir'in de bizim de pozisyonumuz vardı. 1 puan aldık. Bu bizi rahatlattı diyebiliriz. Deplasmanda 1 puan almak iyi sonuçtu. Bence alttaki durum 2 hafta daha gidecek. Rahat durumdayız ama daha devam ediyor. Şu an ligde kaldık diyemeyiz matematiksel olarak ama diğer alttaki rakiplerimize göre iyi durumdayız" diye konuştu.

        Bu hafta oynayacakları Kasımpaşa maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Özkan, "İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Kasımpaşa'yı kendi evimizde yeneceğimizi düşünüyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ