Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya İlkay Gündoğan için Wolfsburg iddiası! - Futbol Haberleri

        Dortmund ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eren ve yaz döneminde takımdan ayrılacak olan İlkay Gündoğan’ın hangi takıma imza atacağı büyük bir merak konusu. İngiliz basını Manchester United, Arsenal ve Liverpool’un devrede olduğunu yazarken Bayern Münih iddiaları da oldukça güçleniyor. Fakat Alman basını sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi.

        Wolfsburg yerel basınında çıkan habere göre gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesi beklenen Wolfsburg, son birkaç gündür İlkay Gündoğan transferi için girişimlerde bulunuyor. Alman ekibi özellikle Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo’nun yanına teknik bir orta saha arayışı içerisindeydi. Son dönemde büyük bir yatırım yapan ve kadrosuna Kevin De Bruyne, Andre Schürrle gibi yıldızları katan Wolfsburg, Bayern Münih'i tahtından indirmeye niyetli gözüküyor.

        Şimdilerde Wolfsburg’u çalıştıran Dieter Hecking, 2009-2011 yılları arasında Nürnberg’de İlkay’ın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Türk asıllı oyuncu daha sonra 5.5 milyon euro bedelle Dortmund’un yolunu tutmuştu.

        Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc ise geçtiğimiz günlerde İlkay’ın Almanya’da başka bir takıma transfer olmasını istemediğini ifade etmişti.

        Dortmund’daki ayrılıklar İlkay ile sınırlı kalmayabilir. Yıldız savunma oyuncusu Mats Hummels’in de takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ