Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tayfur Havutçu: "Beşiktaş şampiyonluklara ambargo koyar" - Beşiktaş Haberleri

        Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 9. Özel Sporcular Atletizm Yarışmaları'nın açılış töreninde yer alan Tayfur Havutçu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        Spor Toto Süper Lig'de son senelerde görülmeyen bir şampiyonluk mücadelesi olduğunu kaydeden Havutçu, "Üç takım da kıyasıya şampiyonluk yarışının içinde. Artık kritik haftalara giriliyor. Her maç çok önemli. Beşiktaş açısından baktığımızda, Trabzonspor gibi önemli bir deplasmandan kayıpsız döndüler. Önünde kağıt üzerinde zor görünen bir Galatasaray deplasmanı kalıyor. Bana göre bu yarış son haftaya kadar devam edecektir" diye konuştu.

        Beşiktaş'ın Vodafone Arena inşaatının devam etmesi nedeniyle kendi evinde maç yapamadığına dikkat çeken Havutçu, "Beşiktaş'ın kendi stadında oynayamıyor olmasını gözardı etmemek gerek. Oyuncu kardeşlerimizin bugüne kadar gösterdikleri performans inanılmaz. Kendilerini takdir ediyorum. Her hafta deplasmanda oynuyormuş gibi mücadele ediyorsunuz ve bu çok zor. Beşiktaş bu sene şampiyon olursa, bir ilki başaracak" ifadelerini kullandı.

        Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmesini umduğunu anlatan Havutçu, "Beşiktaş'ın taraftarı zaten hem Türkiye'de hem de dünyada takdir edilen, takımlarını inanılmaz şekilde destekleyen bir grup. Kendi evinde ve seyircisi önünde oynaması her zaman farklı olacaktır. Önümüzdeki sezon daha farklı geçecektir. İnşallah yeni stat uğurlu gelir ve sonrasında Beşiktaş şampiyonluklara ambargo koyar" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ