Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Arda Turan kendi Twitter hesabından Juventus - Real Madrid maçı hakemini eleştirdi - Futbol Haberleri
        1

        Atletico Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Turan, Juventus - Real Madrid maçının hakemine kendisine ait Twitter hesabından tepki gösterdi.

        2

        Real Madrid çeyrek finalde Atletico Madrid ile eşleşmiş ve ilk maç Vicente Calderon'da 0-0 sona ermişti.

        3

        Rövanş maçında Arda Turan'lı Altetico Madrid sahaya tur için çıkmış maçı da Alman hakem Felix Brych yönetiyordu.

        4

        Maçta iyi bir performans sergileyen milli gururumuz Kroos'a yaptığı hareket sonrası ilk sarı kartını görmüştü.

        5

        Dakikalar 76'yı gösterdiğinde ise Real Madridli Sergio Ramos ile Arda Turan arasında ikili bir mücadele yaşanmış. Hakem de Arda Turan'ı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atmıştı.

        6

        Hakemin bu kararı Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone başta olmak üzere maçı izleyen taraftarları dahi çileden çıkarmıştı.

        7

        Ardından Juventus ile Real Madrid arasında yaşanan maçta İngiliz hakem Martin Atkinson'ın verdiği bir karar Arda Turan tarafından tepkiyle karşılandı. Juventus - Real Madrid maçında ceza sahasına giren Tevez arkadan gelen Carvajal'in çelmesiyle yer de kaldı.

        8

        Penaltı kararı veren Atkinson oyuncuya herhangi bir kart göstermedi. Sosyal medyada görüş belirten futbolseverlerin doğrudan kırmızı kart çıkmasını beklediği Carvajal'e hakem hiç bir kart göstermedi.

        9

        Bunun üzerine Arda Turan'da kendi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

        10

        Arda Turan Twitter'dan "Bana ikinci sarı kartı veren hakemle Carvajal'e kart çıkarmayan hakem aynı kuralları uyguluyor değil mi?" diye yazdı. Arda Turan'ı ikinci sarı karttan oyundan atan hakem Felix Brych ülkesinde de mimli.

        11

        Brych Bundesliga'da geçen sezon yönettiği Bayer Leverkusen - Hoffenheim maçında bir skandal karara imza atmıştı.

        12

        Bayer Leverkusenli futbolcu Stefan Kiessling, 70. dakikada bir korner atışında topu kafayla kaleye gönderdi, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktıktan sonra delik olan yan ağlardan kaleye girdi.

        13

        Maçın hakemi Felix Brych, Hoffenheimlı oyuncuların itirazlarına rağmen verdiği gol kararıyla bir skandala imza attı. Bayer Leverkusen, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı

        14

        Hoffenheim takımının sportif sorumlusu Alexander Rosen, "skandal" olarak değerlendirmişti.

        15

        Hakem Brych ise pozisyonda kuşkuları olduğunu belirterek, "Bana kimse gol olmadığını söylemedi. Benim için de gol olmayan golü vermek iyi bir durum değil" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ