Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Barcelona sahasında Bayern Münih'i 3-0 mağlup etti. 2 gol atan Messi Şampiyonlar Ligi'nin en golcü ismi oldu - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BARCELONA - BAYERN MÜNİH MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona, Camp Nou'da Bayern Münih'i konuk etti. 90 dakikası üst düzey bir mücadeleye sahne olan oyunda konuk ekip ev sahibine göre daha iyi bir görüntü çiziyordu. Ancak 78. dakikada Katalan ekibinin süperstarı Messi ceza sahası dışında nefis bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

        Alman ekibi bu golün şokunu henüz üstünden atamadan 2 dakika sonra Arjantinli yıldız seri çalımlarla ceza sahasına girdi. Topu Neuer'in üstünden ağlarla buluşturdu: 2-0. Sahneye son olarak ise 90+3. dakikada Neymar çıktı. Brezilyalı yıldızın golü turu aralayan gol oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona final için avantajlı bir skorla sahadan ayrıldı.

        DÜNYA KUPASININ RÖVANŞINI ALDI, RONALDO'YU SOLLADI

        Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası finalinde Arjantin'in Almanya'ya kaybetmişti. Finale kadar gelip kupayı kaldırmayı başaramayan Messi bu maçta Alman ekibi Bayern Münih'e attığı 2 golle rövanşı almış oldu.

        Öte yandan Ronaldo, Juventus'a attığı golle gol sayısını 76 yaparak 75 gollü Messi'nin önünde yer almıştı. Messi ise Bayern Münih'e 2 gol atarak Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 77 yaptı ve zirveye yerleşti.

        2 KARDEŞ FARKLI FORMALARLA SAHADA

        Barcelona'dan, Bayern Münih'e transfer olan Thiago Alcantara karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Dakikalar 87'yi gösterdiğinde Thiago'nun Barcelona'da forma giyen kardeşi Rafinha'da oyuna dahil oldu. Böylece Şampiyonlar Ligi finalinde Thiago ve Rafinha Alcantara kardeşler birbirlerine rakip oldular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ