Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor TFF Hukuk Müşavirliği, Akhisar Belediye ve Beşiktaş'ı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'a sevk etti - Beşiktaş Haberleri

        TFF'den yapılan açıklama şöyle:

        1- AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün 14.05.2015 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

        2- BEŞİKTAŞ A.Ş.Kulübü'nün 14.05.2015 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

        3- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün 14.05.2015 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR - SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 3. Lig Play-Off müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ