Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Liverpool'un efsane ismi Steven Gerrard, bugün kırmızı formayla son kez Anfield Road'a çıkacak - Futbol Haberleri

        1998 yılından beri Liverpool forması giyen Steven Gerrard, bugün son kez efsanesi olduğu takımın formasını terletecek. Kariyerini ABD'de LA Galaxy takımında sürdürme kararı alan 34 yaşındaki futbolcu, 19.30'da başlayacak Crystal Palace maçında taraftarlara veda edecek.

        Gerrard, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Eminim çok garip olacak. Benim, ailem, arkadaşlarım ve uzun yıllardır beni takip eden taraftarlar için duygusal bir gün olacak. Benim için zor bir gün olacak ancak elimden gelenin en iyisini yapmaya ve tadını çıkarmaya çalışacağım."

        İngiliz futbolcu Liverpool formasını 708 kez giyerken 185 gol atma başarısını gösterdi. Gerrard, Ian Callaghan (857) ve Jamie Carragher'ın (737) ardından Liverpool formasını en çok giyen 3. isim konumunda.

        BİLET FİYATLARI UÇTU

        Steven Gerrard'ın, Anfield Stadı'ndaki son maçının bilet fiyatları el yakıyor. Liverpool'un Crystal Palace ile oynayacağı maçın 180 Pound'dan başlayan bilet fiyatları, 1300 Pound'a kadar çıkıyor. Gerrard için maç öncesinde bir tören düzenlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ