Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Futbol A Takımı doktoru Yener İnce, karşılaşmanın ardından maç içerisinde yaşanan sakatlıklar ve Chedjou ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        İnce; "Selçuk'un arka adelesinde bir çekme oldu. Darbe aldığı için oldu bu. Yarın MR'ı çekilecek. MR'dan sonra belli olacak ama şimdiki ilk müdahalede adelede bir kopma söz konusu değil. Ama görmek lazım. Derbide oynayıp oynayamayacağı ile ilgili bir şey söyleyemem. Şuan yürürken bile zorlanıyor. Bir şey demem doğru olmaz. Chedjou'nun da bir kaç haftalık bir dinlenmesi gerekiyordu. Olabilirse en erken Beşiktaş maçı için konuşmuştuk. Bir takım testlerimiz var. Onları geçerse oynayabilir.

        Hamit de tedaviye çok çabuk yanıt verdi. Bizim bugün hedefimiz 45 dakikaydı ama bugün mecburen oynamak zorunda kaldı. Hamit'in de adelesinde sertleşme oldu. Skor da istediğimiz gibi olduğu için tedbir amaçlı oyundan aldık" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ