Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mersin'de bir yerel gazetenin Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçından önce attığı başlık görenleri hayrete düşürdü - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdman Yurdu ve Fenerbahçe arasındaki maç öncesi statta dağıtılan bir gazetenin manşeti, görenleri dehşete düşürdü. Paskolik adlı yerel bir gazete, “Hedefte Fener War (savaş)” başlığıyla maç haberini verdi. Haberin fotoğrafında ise elinde tüfekle resmedilen futbolcu ise Mersin İdman Yurdu’nun Burkina Fasolu forvet oyuncusu Prejue Nakoulme oldu. Hedefe ise geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğrayan Emre Belözoğlu kondu. Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe takımının Trabzon’da uğradığı silahlı saldırının ardından böyle bir başlığın atılması görenleri şoke etti.

        EMRE BELÖZOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçından sonra "Maç için dağıtılan derginin manşetinde silahla ben hedef alınmışım. Bu olayı Türkiye'deki vicdanlı insanların değerlendirmesini istiyorum" dedi.

        Yayıncı kuruluş Lig TV'ye maçtan sonra açıklamalarda bulunan Emre, maç için statta dağıtılan dergiyi göstererek, Mersin İdmanyurdu futbolcusunun elindeki silahla kendisinin başından nişan aldığı fotoğrafa dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

        "Benim bu ülkeye çok cevabım var ama bu akşam susalım. Maç için dağıtılan derginin manşetinde silahla ben hedef alınmışım. Bu olayı Türkiye'deki vicdanlı insanların değerlendirmesini istiyorum. Bu konuyla alakalı gerekli işlemleri kulübümüz başlattı. Ben de kişisel olarak başlatacağım. Türkiye'nin vicdanlı insanları var. Herkes vicdansız değil. Allah'ın takdirine bırakıyorum. Daha lig bitmedi, şampiyonluk havasına girdik ve bu yüzden çok konuşmak istemiyorum."

        Emre, Eskihisar Feribot İskelesi'nde Beşiktaş taraftarı olduğu iddia edilen kişilerle tartıştığı olayla ilgili, "Bu olayı hiçbir büyük camiayla bağdaştırmak doğru değil. Bu tür insanların camiası olamaz. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe büyük camialar. Orada hakarete maruz kalan 3 aylık bebeğimden anneme, eşime kadar herkese bu maçı armağan ediyorum. Özellikle üzülen anneme diyorum, Allah bizimle beraberdir, üzülmesin" ifadelerini kullandı.

        "TAKIM ŞAMPİYONLUĞA İNANDI"

        Sarı-lacivertli takımın kaptanı son dakikada gelen galibiyetin ardından soyunma odasında takım arkadaşlarının şampiyonluğa inandığını dile getirdi.

        Şampiyonluk için artık iki haftanın kaldığını vurgulayan Emre, "İnşallah hak eden kazanır. Galatasaray, Beşiktaş ve biz sonuna kadar getirdik. Maçtan sonra soyunma odasında takımın şampiyonluğa inanmış bir havası vardı" dedi.

        Sakatlığı olmasına rağmen oynadığını aktaran tecrübeli futbolcu, "Aslında bu maçta oynamamam gerekiyordu. Ağrılarım vardı. Fedakarlık yapmamız gerekiyor. Berabere bitseydi maç, şimdi Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik ediyorduk. İnşallah sezon dostça kardeşçe biter" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ