Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Moussa Sow'dan Demba Ba'ya Galatasaray motivasyonu - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Beşiktaş forması giyen çok yakın arkadaşı Demba Ba’dan Galatasaray derbisi öncesinde çok özel bir istekte bulundu. Boş vakitlerinin çoğunu beraber geçiren ikiliden Demba Ba şampiyonluk şanslarını kaybettikleri için bir hayli üzgündü. Milli takımdan da arkadaşı olan Ba ile bir araya geldiklerinde onu sürekli teselli eden Moussa Sow ayrıca özel bir istekte bulundu.

        Hafta sonu TT Arena’da Galatasaray ile oynanacak derbiyi Beşiktaş’ın kazanması halinde bitime 1 hafta kala liderliği ele geçirme şansı bulacak olan Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa, arkadaşı Demba Ba’ya, “Bu sizin için hem çok önemli bir prestij maçı olacak, hem de bizim için çok önemli bir maç olacak. Ben size güveniyorum. Önce takımın sonra benim için oyna. İnanıyorum bu maçta gol veya goller atacaksın” ifadelerini kullandı.

        YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR

        Bu moral verici konuşma sonrasında Demba Ba’nın sözleri de Sow’u fazlasıyla sevindirdi. Demba Ba da Moussa’ya, “Merak etme elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı. Demba Ba’nın moralinin çok bozuk olduğu ve Moussa Sow’un arkadaşının moralini düzeltmek için yoğun çaba gösterdiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ