Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini Hüseyin Göçek yönetecek. - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM

        Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini Hüseyin Göçek yönetecek. Açıklamanın ardından, Hüseyin Göçek sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında zirveye yerleşti. Şampiyonluk yolundaki bu en kritik maça atanan Hüseyin Göçek ile ilgili taraftarlar sosyal medyada farklı farklı görüşler belirttiler.

        NAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

        Yusuf Namoğlu, Radyospor'da şu açıklamalarda bulundu; "Medyada yanlış anlaşılan bir durum var. Hüseyin Göçek Galatasaray'ın basketbol takımında oynamasından 1 yıl önce, Hamdi Serpil Tüzün döneminde, Beşiktaş'ın minikler futbol takımında spor yapmış bir kişi. Göçek'in Galatasaray formasıyla olduğu kadar Beşiktaş formasıyla da fotoğrafı var. Göçek, Beşiktaş'ta futbol oynamaya başlıyor ancak boyu uzun olduğu için Galatasaray'ın basketbol alt yapısına öneriliyor. Hem Galatasaray'da hem de Beşiktaş'ta spor yapmış birisi."

        "İKİ NUMARALI HAKEMİMİZ"

        Yusuf Namoğlu Hüseyin Göçek'in UEFA'nın üst seviye hakemlerinden biri olduğunu da belirterek UEFA'nın güvendiği bir hakeme bir z nasıl güvenmeyiz diye konuştu. Namoğlu şu ifadeleri kullandı;

        "Bugün Hüseyin Göçek Türkiye'nin UEFA nezlinde 2 numaralı hakemimiz. 12 Mart'ta Avrupa'da maç yönetecek. Son haftalarda formu da oldukça üst düzeyde. Kendisine diğer her hakeme güvendiğimiz gibi güveniyoruz. Bundan önce de spekülasyonlar vardı. O zaman da güvendiğimizi söylemiştik. İki güzide takımımızın miniklerinde de spor yapmış bir kişi. Nasıl taraflı olmakla suçlayabilirsiniz bu kişiyi? Şimdiye kadar yönettiği maçlardan alnının akıyla çıkmış ki UEFA görev veriyor. UEFA'nın güvenip görev verdiği bir kişiye bir güvenmiyorsak bırakıp gitmeliyiz bu görevi."

        HTSPOR YAZARI BÜLENT YAVUZ DERBİNİN HAKEMİNİ YORUMLADI

        Cüneyt Çakır yoksa Hüseyin Göçek var. Türkiye'de yıllardır üst düzey hakemlik yapan, Avrupa'da ve dünyada yönettiği maçlarla da beğeni kazanan, sevgili Hüseyin Göçek aynı zamanda Şampiyonlar Ligi finalinde de 5. hakemlik yapacak. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Hiç bir hakem kariyerini bir maç için heba etmez. Hüseyin Göçek'i iyi tanırım. Terbiyeli ve dürüst bir çocuktur. Kaldıki iyi de bir hakemdir.

        Türk Telekom Arena'da hakem Hüseyin Göçek çalacağı düdüklerle, vereceği kararlarla hiç bir süpekülasyona ve polemiğe fırsat vermeyecektir. Sevgili Başkan Yusuf Namoğlu bu konuda, kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün çok tecrübeli ve deneyimli biridir. Günlerce düşünmüştür, ölçmüstür biçmiştir, hakemi buraya tayin etmiştir. Bu bir sorumluluktur. Bu bir adalet dağıtmaktır. Bu bir hakkaniyettir. Hakeme güvenelim. Hakemi hem sinir bozucu, hem de hiç yakışmayan cümlelerle taciz etmeyelim. Bugün Türkiye'de Cüneyt Çakır'dan sonra ülkemizi yurtdışında temsil eden önemli bir hakemdir.

        Ben ona bu maçta başarılar diliyorum. Allah hakem şansı versin diyorum. O da bu maçta yapacağı görevle hem kendisini bu maça atayan sevgili Namoğlu ve arkadaşlarını hem de Türk hakem camiasını iyi temsil etsin. Kimseye de konuşma fırsatı vermesin.

        TARAFTARLARIN GÖÇEK YORUMU!

        Hüseyin Göçek'in atanması bile taktik, maça kadar baskı yapıp GS aleyhine hata yapmaya zorlayacaklar maçta.

        Galatasaray'ı doğrayacak hakeme bir dön bak istedim: Hüseyin Göçek

        Göçek ile derbilerde en fazla puan kaybeden takım Galatasaray!

        Besiktaslininda fenerlininde bahanesi hazır Hüseyin Göcek. Ulan prandelliye rağmen biz adam olamadık şampiyon yaptık diyen yok

        Derbi hakemi kim olur dediklerinde bir ihtimal Cüneyt oda zordu oldu olacak Hüseyin Göçek yönetsin dedim vallahi o yönetiyormuş vay be

        Hüseyin Göçek beşiktaş adına gol bile atar

        Galatasaray'li Hüseyin Göcek'i boyle kritik maça atamak sadece bizim mhkya yakışırdı. Yakisani yaptılar. Helal olsun.!

        Beşiktaşlıyım diye söylemiyorum ama hayatım da gördüğüm en kötü hakem Hüseyin Göçek

        Maçtan sonra deyince zırladı oluyoz, şimdiden söyliyim Hüseyin Göçek maçı katledecek. Kimin tarafina olduğunu göreceksiniz zaten.

        Derbiye Hüseyin Göçek???

        Hüseyin Göçek olmamış Ahmet Çakar-Erman Toroğlu-Bünyamin Gezer-Kuddusi Müftüoğlu falan yönetmeliydi

        Fikret Orman hemen telefon etmeli Hüseyin Göçek'e "adil bir maç yönetin gördüğünüzü çal'ın demeli"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ