Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Tayfun Korkut ismi gündemde - Beşiktaş Haberleri

        Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrasında Erdal Torunoğulları'nın Salı günü Paris'e giderek, Marcelo Bielsa ve menajeri ile bir araya geleceği iddia edilmişti. Fakat Torunoğulları'nın Pazartesi günü Milano'ya gitmesi, "siyah-beyazlılar İtalyan bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyorlar" şeklinde yorumlanmıştı.

        Fakat işin gerçeği Beşiktaş'ın, Bielsa'dan vazgeçmediği, Torunoğulları'nın, Milano'da Bielsa'nın İtalyan menajeri Vicenzo Morabito ile görüştüğü ortaya çıktı. Torunoğulları'nın görüşmede Beşiktaş'ın UEFA'dan aldığı cezadan, yapılabilecek transferlere kadar her konuda açıklamalar yaptığı, menajerinden de Arjantinli teknik adamın taleplerini aldığı bildirildi. Torunoğulları dışında Berkan Gocay'ın da Alman bir teknik adamın menajeri ile İstanbul'da bir araya geldiği bildirildi.

        TAYFUN KORKUT İSMİ DE GÜNDEME GELDİ

        Slaven Bilic'in gönderilmesi için baskı yapan yönetim kurulu üyeleri her gün yeni bir ismi gündeme getiriyorlar. Türkiye'yi tanıdığı için Roberto Carlos ismi masanın üzerine konurken, son yapılan yönetim kurulu toplantısında bu kez de Tayfun Korkut ismi gündeme geldi. Korkut'un Türkçe konuşmasının avantaj olduğu ayrıca takımda pek çok gurbetçi oyuncunun bulunduğuna da dikkat çekerek bunun avantaj olacağının altı çizildi. Korkut isminin de Bilic'le yolların ayrılması durumunda gündeme geleceği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ