Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın zor tercihi! - Trabzonspor Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, Avrupa Ligi'ne 2. turda veda eden, ligde ise şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalan bordo mavililerde tek hedef, bu sezon evinde oynayacağı son maçta Balıkesirspor'u mağlup ederek taraftarına galibiyetle veda etmek olacak.

        Balıkesirspor maçı öncesinde teknik direktör Ersun Yanal'ı düşündüren en önemli konuların başında takımdaki forvetlerin sakatlığı geliyor. Yatabare ve Deniz Yılmaz'ın sezonu kapatması, Cardozo'nun da sakatlığı nedeniyle durumunun şüpheli olması yüzünden, tecrübeli teknik adamın Waris'i tek forvet olarak sahaya sürmesi bekleniyor.

        Kaleci Hakan Arıkan ve Salih Dursun, sarı kart cezası nedeniyle Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları nedeniyle Bosingwa, Yatabare, Aytaç Kara, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz da Balıkesirspor karşısında görev yapamayacak.

        Belindeki kronik sakatlığı nedeniyle Eskişehir'e götürülmeyen ve tedavisi devam eden Oscar Cardozo'nun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Burnundan operasyon geçiren Erkan Zengin'in ise oynaması durumunda maskeyle mücadele edeceği bildirildi.

        Devre arasında transfer edilen Hakan Arıkan'ın sarı kart cezası yüzünden oynamayacak olması nedeniyle Balıkesirspor maçında kaleyi İbrahim Demir koruyacak. 20 yaşındaki genç kaleci, bu sezon ligde 2 maçta görev yaptı. Trabzonspor'un sahasında Eskişehirspor'a 4-1 yenildiği ve deplasmanda Balıkesirspor'la 2-2 berabere kaldığı maçlarda kaleyi koruyan İbrahim Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda da grup aşamasında 3 maçta forma giydi. Bu arada uzun süren sakatlığının ardından iki haftadır takımla çalışan Onur Kıvrak'ın da kaleye geçmeyi istediği ve bu konuda Ersun Yanal'ın kararını beklediği vurgulandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ