Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic: "Hepimizin onur maçı" - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR | Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta Torku Konyaspor maçının ardından başlayan ‘hoca tartışmalarına’ derbi molası verildi. Ligde yarın Galatasaray’la oynayacağı maç için hazırlıklara hız veren Siyah-Beyazlı ekipte teknik direktör Slaven Bilic kolları sıvadı.

        Takımın taktiksel hazırlıktan çok psikolojik toparlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünen Hırvat hoca, dün oyuncularıyla duygusal bir konuşma yaptı. Bilic, şampiyonluk şansının elden gittiğine dikkat çekerek söze başlarken, “Bu maça böyle bir noktada çıkacağımızı tahmin etmemiştim. Biliyorum ki, sizler de aynı fikirdesiniz. Ancak futbolda dün yok. Yarına odaklanmak zorundayız. Bazı maçlar vardır ki, 3 puandan fazlasını ifade eder. Bizi böyle bir maç bekliyor. Galatasaray maçı sıradan bir maç değil. Hepimiz için bir onur mücadelesi. Çıkın ve hepimizin onuru için oynayın” diye konuştu.

        "İKİNCİLİK HALA ORTADA"

        Takım olarak sezona çok iyi başladıklarını ve herkesin takdirini kazandıklarını hatırlatan Hırvat çalıştırıcı, “Son 3 maçta stresle mücadele edemedik. Ancak bir sezonun emeğini bu 3 maçla bir kenara atamayız. Bize düşen son iki karşılaşmamızı kazanıp iyi başladığımız sezonu iyi bitirmek. Şampiyonluk şansımızı kaybetmiş olsak da ikincilik hala ortada” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ