Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, seçim zaferinin ardından açıklamalarda bulundu - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da bugün yapılan seçimli genel kurulun ardından en yakın rakibi Turgay Kıran'a 2266 oy fark atarak başkanlığa seçilen Dursun Özbek, seçimin tamamlanmasının ardından önemli mesajlar verdi.

        İşte Dursun Özbek'in zafer konuşması:

        "Değerli Galatasaraylılar, hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. G.Saray'ın çok değerli genel kurulu üyeleri G.saray gibi çok değerli emaneti, 3 yıl boyunca yönetmek üzere bize teslim ettiğiniz için şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Bu emaneti önümüzdeki yıllara taşımak üzere verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında duracağız ve var gücümüzle çalışacağız.

        Ali Sami Yen abimden, Duygun Yarsuvat abime kadar 35 başkanıma verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum. 7 ay boyunca beraber çalıştığım her zaman önümüzü açan ve büyük destek sağlayan Duygum abime özel teşekkür ediyorum. Diğer bir teşekkürde bugün seçimde yarıştığım değerli kardeşim Turgay Kıran ve Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'a. G.Saray'a son derece yakışan bir seçim oldu.

        Henüz mazbatamızı almadık. Bu ligi Duygun Yarsuvat yönetiminin bitirmesini istiyoruz. Onlar bunu hak ettiler.

        G.Saray'da kazanmak esastır, ben seçime kazanma ve G.Saray'a kazandırma amacıyla girdim. Ben amacıma ulaştım, şimdi G.Saray'ı her alanda başarıya ulaştırmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Yeni değil, yine G.Saray, her zaman G.Saray."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ