Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Carlo Ancelotti, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılabileceğinin sinyallerini verdi - Futbol Haberleri

        Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kulüpten ayrılacağı yönündeki iddiaları değerlendirdi.

        Düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, "Kulüp beni gönderene kadar görevimin başındayım. Gelecek hafta yönetimle görüşeceğiz. Başkan ile iyi bir iletişimimiz var. Buraya ekibimle birlikte geldim ve onlara çok güveniyorum. Her yıl teknik adam değişiklikleri yaşanıyor. Beni şaşırtan da insanların buna şaşırması. Eğer kalırsam mutlu olurum. Ayrılırsam da burada geçirdiğim buradaki iki harika yılı unutmayacağım. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı ve Real Madrid tarihine geçtiğimi biliyorum." dedi.

        Takımın form durumunu değerlendiren Ancelotti, "Sezona geçen yıla göre daha iyi başladık. Modric, Ramos ve James'in sakatlıkları bizi geriye götürdü. Takımın yorgun olduğu doğru değil. Şubat ayı bizim için çok zorlu geçti. Takım hala güçlü durumda. Ronaldo takım için her şeyi yaptı. Kaç gol attı sayamadım. Ondan daha fazlasını isteyemeyiz." ifadelerini kullandı.

        Ancelotti, verilecek kararın şahsi olmadığını ve kulübün geleceği için en doğru seçimin yapılacağını söyledi.

        İspanyol basınında Ancelotti'nin yerine Napoli Teknik Direktörü Rafa Benitez'in geçeceği iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ