Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Süper Lig'in iki golcüsü Demba ve Sow için gelen teklifi HABERTÜRK açıklıyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT
        Süper Lig’in en önemli renklerinden olan Beşiktaşlı Demba Ba ve Fenerbahçeli Moussa Sow önümüzdeki sezon Türkiye’de yer alacak mı?

        2

        Son dönemde sergiledikleri performansla eski günlerini aratan iki yıldızla ilgili gelen bir teklif, baştaki soruya “Evet” demeyi güçleştiriyor! Teklifin kaynağı ise Katar...

        3

        Son olarak Barcelona’nın efsane ismi Xavi’yle anlaşma sağlayarak dünyanın dikkatini çeken Katar’ın Al Sadd kulübü, yakın dostluğuyla bilinin Sow ve Demba Ba’yı birlikte kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

        4

        İlk etapta oyuncuların Katar Ligi’ne sıcak bakıp bakmayacakları konusunda bilgi edinmek isteyen Al Sadd yetkilileri, “Para konusunda bir sorun yaşanacağını sanmıyoruz. Eğer sizden olumlu yanıt alırsak kulüplerinizle görüşmeye başlarız” dedi.

        5

        BA VE SOW SICAK BAKTI
        Hem Demba Ba’nın hem de Moussa Sow’un müslüman bir ülkede futbol oynamaya her zaman sıcak bakacaklarını bildirmesinin ardından gözler Al Sadd’a çevrildi.

        6

        Daha önce Türkiye Ligi’nden Mamadou Niang, Kader Keita gibi isimleri renklerine katan Katar ekibinin Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve 6’şar milyon Euro’luk teklif sunduğu öğrenildi.

        7

        Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın bu teklife ilk etapta sıcak bakmadığı ve rakamların yükseltilmesini talep ettiği belirtildi.

        8

        Bilindiği gibi Beşiktaş sezon başında Demba Ba için Chelsea’ye 6 milyon Euro ödemiş, Moussa Sow ise 2012 yılında 10 milyon Euro karşılığında Lille’den Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

        9

        Daha önce Romario gibi bir süper yıldıza formasını giydirmiş olan Al Sadd, Schalke’den bir Real Madrid efsanesi olan Raul’u renklerine katarken dikkat çekmişti. Al Sadd’ın son transferi de Barcelona’dan Xavi oldu. Demba Ba ve Sow eğer Al Sadd’a transfer olursa, Xavi ile birlikte forma giyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ