Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Uzun yıllardır Fenerbahçe bünyesinde çalışan, sonunda özlem duyduğu teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal bu sezonki performansıyla hiç güven vermedi.

        2

        Bitime 2 hafta kala takım şampiyonluk yarışında olduğu için Kartal'la ilgili kulübün bir tasarrufu yok ancak başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının yeni bir teknik direktör için çalıştıkları biliniyor.

        3

        Yıldırım, basketbolu teslim ettiği Obradovic gibi bir ismi bularak koltukta arkasına yaslanmak ve maç sırasında telefonla direktif vermek istemiyor.

        4

        Yıldırım'ın kafasındaki isim Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Carlo Ancelotti.

        5

        Aziz Yıldırım'ın yıllar önce İstanbul'da ağırladığı ancak kontrat imzalayamadığı Ancelotti'yi bu kez takımın başına getirmek için tüm gücünü kullanması bekleniyor.

        6

        Aracılar sayesinde temas kuruldu. İtalyan hocanın Real Madrid'deki durumu pamuk ipliğine bağlı. İpler tamamen kopunca Fenerbahçe de hemen şekilde devreye girecek.

        7

        Ancelotti de tıpkı Obradovic gibi güçlü ve saygın isim olduğu için kimsenin karşı çıkması beklenmiyor.

        8

        Borussia Dortmund'dan ayrılan Jürgen Klopp'un B. Münih olmazsa M. City'nin başına geçmesi bekleniyor. Böylece Chelsea'nin arkasında kalan City'de teknik direktör Manuel Pellegrini dönemi sona erecek.

        9

        Güney Amerikalı hocalarla başarılı olan Kanarya, Arjantinli teknik adamı listesine aldı. Ancak Pellegrini'nin yüksek maaşı ve pahalı transfer istekleri düşündürüyor. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ